Hydra-diamant/silkepeeling

Udgivet af

Denne effektive behandling kan anvendes på alle hudtyper og alle hud-tilstande. Med dens skånsomme rensehoved renses porerne med blidt vakuumsug. Behandlingen mindsker talgproduktionen, urenheder og tør hud. Udover at huden bliver renset i dybden, tilføres der fugtbehandling, som efterlader huden silkeblød, gennemfugtet og beskyttet. Silkepeeling er en af de foretrukne ansigtsbehandlinger, da den udføres smertefrit samt resultatorienteret.

Hvorfor hydra-diamant/silkepeeling?

– Porerne renses effektivt og smertefrit
– Vakuum øger collagendannelsen
– Huden fugtes igennem med serumbehandling
– Mindsker fine linjer og rynker

Trin for trin:
– Rens + peeling
– Hydraslibning
– Massage
– Collagenmaske
– Afsluttende produkter

60 minutter – 800,-

Book her

Kategorier: Ansigtsbehandlinger